Radio Eurostar

Radio Eurostar

Themeluar në vitin 1996 me një eksperiencë 24 vjeçare në tregun shqiptar ne jemi radio EuroStar. Transmetojmë në valët: 94.4 FM dhe mbulojmë 85% të territorit shqiptar me sinjal.
Access to this station's podcasts is not available or it does not provide any