Top Albania Radio

Top Albania Radio

Non Stop Only On Top

Top Albania Radio, radio më e madhe në Shqipëri, lindi në 14 Shkurt të vitit 1998. Ky medium radiofonik tashme eshte shnderruar ne radion me te suksesshme ne vend, me muziken me te zgjedhur shqiptare dhe te huaj dhe me edicionet informative te cilat transmetohen cdo 60 minuta me lajmet me te fundit nga vendi dhe bota, por dhe me nje larmi programesh kulturore e sportive. Tel: Marketing: 0692074389/042247299/ 0692080400
Access to this station's podcasts is not available or it does not provide any