MCN Radio 103.1FM

MCN Radio 103.1FM

MCN Radio eshte "Shtepia e Bardhe" e kultures Hip Hop.Ka si synim kryesor promovimin dhe depertimin e vlerave te kesaj kulture ne Shqiperi dhe me gjere.
L'accès aux podcasts de cette radio n’est pas disponible ou celle-ci n’en propose pas