Radio Elita

Radio Elita

Radio Elita promovon muzikën më të zgjedhur shqiptare dhe të huaj, me edicionet informative dhe nje larmi programesh kulturore. 15 vjet transmetim, për të dhënë më të mirën
L'accès aux podcasts de cette radio n’est pas disponible ou celle-ci n’en propose pas