• Spontanisht 2013

  Edona Llalloshi dhe Miloti

 • Sjena ni moti 2016

  Greta Koci

 • Princesha jem 2013

  ADX

 • A e din

  2po2

 • Fshatarja ime 2018

  Ermal Fejzullahu ft. Ledri Vula

 • Lace 2014

  Sinan Hoxha

 • Mbretresha e Mbreti 2013

  Sabri Fejzullahu ft Vjollca Haxhiu

 • Kishe

  Genta Ismajli

 • Fajet

  Dhurata Dora & Azet

 • Police 2014

  MC Kresha