MCN Radio 103.1FM

MCN Radio 103.1FM

MCN Radio eshte "Shtepia e Bardhe" e kultures Hip Hop.Ka si synim kryesor promovimin dhe depertimin e vlerave te kesaj kulture ne Shqiperi dhe me gjere.
Access to this station's podcasts is not available or it does not provide any