Radio Joker Kumanovo

Radio Joker Kumanovo

Ние сме сугестивен, флексибилен, опуштен, но исто така чувствителен медиум кој ги информира, поврзува, разгалува и забавува своите слушатели ширум светот. Заштитен знак на ЏОКЕР радиото е „бојата“ на неговиот звук, далекусежната природа на неговиот сигнал, гласовите на неговите презентери, музичката боја и пријателската рака подадена на секој слушател. Затоа што, г-дин Слушател го заслужува најдоброто. Ние сме секогаш весели и расположени за дружење, решени сме да собираме добри луѓе со добра волја секој ден со добри причини на добро место - на Интернет и на сателитските бранови на радиото ЏОКЕР. И сега, за подобро запознавање, ве советуваме специфично да слушнете кои сме, какви сме, што емитуваме и што можеме да ви понудиме.
Access to this station's podcasts is not available or it does not provide any