Радио Комета 106.4FM

Радио Комета 106.4FM

Радио Комета е гостиварско радио. Радио кое 15 години успешно опстојува на радио брановите и секојдневно го исполнува етерот, со една и единствена цел. Цел која ги задоволува потребите на сите слушатели со добро избрана музика за сечиј вкус и со информации за секојдневните актуелни новости и вести. Дневнатa програма на Радио Комета се состои од музика, емисии од забавен карактер, актуелни вести подготвени од екипата на Радио Комета, бизнис информации, спортски вести и контакти со слушатели. Радио Комета на вашиот радио приемник ќе го уловите на фрекфенција од 106,4 мегахерци фм стерео во Полошкиот регион Гостивар, Маврово, Тетово.
Access to this station's podcasts is not available or it does not provide any