Radio Vati

Radio Vati

I udhehequr nga nje ekip entuziastesh te prire nga gazetare me pervoje, Radio Vati fitoi nje numer te madh degjuesish dhe admirimin e tyre. Te koordinuar mire, me program te larmishem dhe me vullnet te madh per pune, synuam te arrijme sukses dhe kete e realizuam. Ne skemen programore te Radio Vati-t me nje balans te persosur jane te perfshira emisionet informative dhe emisione te specializuara nga sfera te ndryshme perfshire ketu ato kulturore, edukativo-arsimore, ekonomike dhe politike. Te gjitha keto te kombinuara me tema argetuese dhe muzike te zgjedhur how to write an autobiographical paper for college te zhanreve te ndryshme, i kenaqin nevojat dhe deshirat e degjuesve tane pa mare parasysh moshen e tyre. Degjuesve tane iu falenderohemi per besimin e shprehur dhe mbesim me shprese se edhe shume vite me radhe do t’i ndajme se bashku te gjitha sukseset dhe arritjet e medha.
Access to this station's podcasts is not available or it does not provide any