Радио Фортуна 96.8 FM

Радио Фортуна 96.8 FM

Радио Фортуна преку својот избран и усогласен тим презентира забавни поп музички светски хитови. На програмскиот дел посебно се пази и се цензурира се со цел да се одржи нивото на култура на слушателите на едно завидно ниво. Програмскиот дел е составен од емисии кои се распоредени преку целиот работен ден, ноќните саати како и викенд програмата која има посебен акцент на ударна и забавна нота.
Access to this station's podcasts is not available or it does not provide any