Radio Ngjallja

Radio Ngjallja

Radio "Ngjallja" është zëri zyrtar i Kishës Othodhokse Autoqefale të Shqipërisë Radio ka karakter fetar dhe socialkulturor, që transmeton 24 orë drejtpërdrejt në pjesën më të madhe të territorit të vendit tonë. Kjo radio përfshin të gjitha moshat.
Access to this station's podcasts is not available or it does not provide any